یکی از غذا هایی که بر پایه شیر درست میشود و بعنوان دسر نیز مصرف میگردد شیر برنج است که
طرفداران خاص خود را دارد.
طرز تهیه شیر برنج :
برنج نیمه معطر( یک پیمانه ) راشسته و بادو پیمانه آب در حرارت ملایم قرار می دهیم تا نیم پز شود .
سپس چهار پیمانه شیر را کم کم اضافه کرده و میگذاریم برنج در شیر بپزد و کاملا" شکفته شود .
آن گاه یک پیمانه شکر و قدری زیره سبز ساییده را مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا غلیظ و خوش رنگ شود .
سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و داخل بشقاب سرو نموده و در محل خنک قرارمیدهیم تا
ضمن سرد شدن روی آن لعاب ببندد. زمانی که سرد شد با خلال پسته و دارچین تزئین و نوش جان
میکنیم .
وجود زیره در این غذا ضمن بهبود طعم از ایجاد نفخ برای معده های حساس جلوگیری می کند .
از انواع فرآورده های تخمیری می توان به ماست , پنیر ,کفیر , کومیس و ... اشاره کرد .
در این بین ماست های پروبیوتیک , جایگاه ویژه ای در تغذیه و سلامت انسان پیدا کرده است .
فرآورده های پروبیوتیکی حاوی باکتری های مفید هستند که پس از مصرف در روده ساکن می شوند
و اثرات مفیدی در سلامتی انسان بر جای می گذارند .
ماست ماده ای مغذی است که سرشار از پروتئین ,کلسیم , ریبوفلاوین و ویتامین های B6 و B12 است
و خواص منحصر به فرد زیادی برای بدن دارد .بنابراین با ساختن ماسکی برای صورت که ترکیب اعظم آن
ماست می باشد ,می توان تمام این مواد را به پوست منتقل کرد .
اگر از ماست برای پوست بدن ماسک درست کنید , می توانید رطوبت مورد نیاز پوست خود را با آن
تامین کنید .