X
تبلیغات
رایتل

صنعت شیر ایران

لیست یادداشت‌ها rss

  • مواد مغذی (شنبه 24 مرداد 1394 22:13)
    کلسیم برای ساخته شدن استخوانها ودندانها مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین برای حفظ توده استخوانی لازم است. محصولات لبنی از منابع اصلی کلسیم در رژیم غذایی می باشند. رژیم غذایی که سه لیوان شیر یا مقدار برابری از فرآورده های لبنی را در هر روز تأمین می کند، می تواند توده استخوانی را بهبود بخشد. رژیم غذایی غنی از پتاسیم...
  • چرا لبنیات کم چرب ؟ (دوشنبه 12 مرداد 1394 18:38)
    انتخاب لبنیات پر چرب که دارای چربی اشباع وکلسترول بالایی هستند می تواند مشکل ساز باشد. رژیم غذایی غنی از چربی اشباع، کلسترول خون را بالا می برد.. LDL کلسترول بالا باعث افزایش خطر بیماری عروق کرونر قلب می شود. بسیاری از پنیرها، شیر کامل، و محصولات تهیه شده از آنها غنی از چربی اشباع هستند. برای نگه داشتن سطح کلسترول خون...
  • شیر برنج - غذای آسمانی ! (سه‌شنبه 26 خرداد 1394 22:11)
    یکی از غذا هایی که بر پایه شیر درست میشود و بعنوان دسر نیز مصرف میگردد شیر برنج است که طرفداران خاص خود را دارد. طرز تهیه شیر برنج : برنج نیمه معطر ( یک پیمانه ) راشسته و بادو پیمانه آب در حرارت ملایم قرار می دهیم تا نیم پز شود . سپس چهار پیمانه شیر را کم کم اضافه کرده و میگذاریم برنج در شیر بپزد و کاملا" شکفته...
  • فرآورده های تخمیری شیر (دوشنبه 11 خرداد 1394 22:49)
    از انواع فرآورده های تخمیری می توان به ماست , پنیر ,کفیر , کومیس و ... اشاره کرد . در این بین ماست های پروبیوتیک , جایگاه ویژه ای در تغذیه و سلامت انسان پیدا کرده است . فرآورده های پروبیوتیکی حاوی باکتری های مفید هستند که پس از مصرف در روده ساکن می شوند و اثرات مفیدی در سلامتی انسان بر جای می گذارند .
  • ماسک ماست (شنبه 9 خرداد 1394 23:36)
    ماست ماده ای مغذی است که سرشار از پروتئین ,کلسیم , ریبوفلاوین و ویتامین های B6 و B12 است و خواص منحصر به فرد زیادی برای بدن دارد .بنابراین با ساختن ماسکی برای صورت که ترکیب اعظم آن ماست می باشد ,می توان تمام این مواد را به پوست منتقل کرد . اگر از ماست برای پوست بدن ماسک درست کنید , می توانید رطوبت مورد نیاز پوست خود...
  • هم غذا هم دارو (پنج‌شنبه 31 اردیبهشت 1394 22:52)
    ماست حاوی باکتری هایی است که برای عملکرد مطلوب بدن ضروری میباشند . و از رشد باکتری های زیان آور که سبب ایجاد عفونت و سایر بیماری ها میشوند جلوگیری می کنند . اگر میزان باکتری های خوب بدن در سطح مطلوبی قرار داشته باشد _ آن وقت سیستم گوارشی بهتر عمل می کند و سیستم ایمنی بدن ارتقا پیدا خواهد کرد. تغذیه سالم سلامتی به...
  • جوشاندن صحیح شیر خام (دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 20:39)
    بارها مشاهده میشود که برای جوشاندن شیر _ قابلمه حاوی شیر را روی اجاق گذاشته و زیر آن را روشن نموده و به حال خود رها نموده و چه بسا زمانی که شیر سر میرود و گاز را خاموش می کند به سراغ آن می آیند . و اما روش صحیح جوشاندن چگونه است ؟ برای از بین رفتن عوامل بیماری زای موجود در شیر همان اندازه که حرارت دادن مهم است هم زدن...
  • سلامتی می خریم یا بیماری ؟ (دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 19:55)
    چندی است آمار بیماری های مشترک بین دام و انسان مثل تب مالت در کشور رو به فزونی یافته است و دلیل آن را در اقبال کمتر مصرف کنندگان از فرآورده های لبنی پاستوریزه و جایگزینی آن با شیر خام و محصولات غیر کارخانه ای میباشد. با توجه به اینکه طیف مصرف کنندگان شیر و فرآورده های آن از نوزادان دوست ذاشتنی تا سالمندان عزیز را در...
  • چرا شیر را با ماهی و گوشت نباید خورد ؟ (سه‌شنبه 22 اردیبهشت 1394 23:27)
    در مورد ماهی و ماست باید گفت اسید لاکتیک ماست روی عصب پاراسمپاتیک اثر می‌گذارد و حالت لختی به وجود می‌آورد. این حالت در ماهی نیز تا حدی وجود دارد و بهتر است با هم مصرف نشوند. برخی از افراد نیز حساسیت‌ خاص غذایی دارند و امکان دارد بثورات پوستی ( لک پوستی ) بزنند . خوردن گوشت و ماست با هم موجب می‌شود میزان زیادی کلسیم و...
  • ماست وجذب بهتر مواد غذایی (دوشنبه 21 اردیبهشت 1394 20:26)
    ماست با ایجاد شرایط مناسب بیولوژیکی ˓ سبب جذب بهتر برخی مواد غذایی میشود .برای مثال ˓ افزایش جذب کلسیم و ویتامین های گروه B از فواید ماست است . ماست به روده ها کمک می کند تا به حال عادی خود برگردند و باکتری های مضر را از روده ها خارج می کنند .به همین دلیل است که هضم و جذب غذا با این محصول لبنی آسان تر می شود . البته...
  • شیر یعنی زندگی (شنبه 19 اردیبهشت 1394 23:18)
    مصرف روزانه 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب یا گرماس برای سلامت انسان بسیار مفید بوده و از بروز بسیاری از بیماری ها از جمله افزایش فشار خون ˓ بیماری های قلبی – عروقی ˓ پوکی استخوان ˓ سرطان روده بزرگ و ... پیشگیری خواهد کرد . چند روش برای مصرف شیر در افرادی که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارند : 1 – شیر را به صورت سرد مصرف...
  • شیر و آلودگی هوا (چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394 15:50)
    مصرف شیر و لبنیات به علل مختلفی باعث کاهش زیان های آلودگی هوا میشود کارشناسان تغذیه برای کاهش زیان های آلودگی هوا به مردم توصیه میکنند مصرف شیر و لبنیات را افزایش دهند . پس " شیر یعنی سلامتی " و "شیر یعنی زندگی " تنها یک شعار نیست . از نوزادی تا سالمندی شیر را ترک نکنیم تا سلامتی ما را ترک نکند .
  • شیر و یک خواب آرام و خوب (سه‌شنبه 15 اردیبهشت 1394 22:46)
    توصیه های مهمی در خصوص اصول بهداشت خواب وجود دارد که به کارگیری آنها در فراهم کردن خواب راحت موثر است . یکی از این توصیه ها مصرف شیر و فرآورده های آن قبل از خواب است. به دلیل وجود ماده ای بنام تریپتوفان در شیر خوردن آن باعث کاهش بی قراری در جوانان در انتهای شب و خواب طولانی تر و کاهش دوره بیداری برای سالمندان میگردد ....
  • چرا پنیر با گردو ؟ (یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 22:17)
    نون و پنیر و گردو - چه ترکیب غذایی خوششششمزه ای - می‌دانید چرا پنیر را با گردو می‌خوریم؟مشخص شده خوردن گروه لبنیات با مقداری ریزمغذی خشکباری مانند بادام یا گردو علاوه بر تامین بخشی از نیاز بدن به فسفر، جذب کلسیم را نیز بهتر و راحت‌تر می‌کند، اما نکته جالب‌تر قضیه این است که پنیر، حاوی ماده‌ای به نام تیرامین است. گفته...
  • صبحانه مفید (جمعه 11 اردیبهشت 1394 22:00)
    عادت افراد برای انتخاب صبحانه بسیار متفاوت است .عده ای دوست دارند آبمیوه و نیمرو بخورند و بعضی ها حلیم یا عدسی و برخی دیگر چای ˓ مربا و کره را ترجیح می دهند اما بیشتر افرادبه چای ˓ نان و پنیر بیشتر از هر چیز دیگری برای خوردن صبحانه علاقه نشان میدهند . . به هر حال متخصصان تغذیه معتقدند که صبحانه هر چه باشد استفاده از...
  • قند شیر (لاکتوز ) (چهارشنبه 9 اردیبهشت 1394 22:41)
    مواد قندی یا کربوهیدرات ها منابع تامین انرژی را در غذا تشکیل می دهند . قند شیر لاکتوز نام دارد و شیرینی ان یک سوم قند نیشکر است . لاکتوز مانند سایر قندها چاق کننده نبوده و مصرف آن برای بیماران مبتلا به دیابت مضر نیست . آنزیم هضم کننده لاکتوز ˓ لاکتاز نام دارد که در بدن مانند سایر حیوانات پستاندار ساخته می شود . تولید...
  • گر ماس بنوش (دوشنبه 7 اردیبهشت 1394 21:58)
    گرما س ( Gormas ) اگر از آن گروه از مصرف کنندگان لبنیات هستید که بدن تان لاکتوز را تحمل نمی کند یا مادران عزیزی که نوزاد شیر خوره دارند و خودشان از شیر گاو می نوشند اما نوزادشان دچار نفخ و دل درد میشود میتوانند از گرماس ( gormas ) استفاده و نوش جان کنند . طرز تهیه گرماس : شیر خام را تا دمای 85 درجه سانتیگراد به مدت 20...
  • شیر و شعر کودکانه (شنبه 5 اردیبهشت 1394 22:25)
    ابره کجاست ؟ اون بالاست تو آسمون زیباست وقتی میباره بارون علف میشه فراوون گوسفند کجاست ؟ تو صحراست میون اون علف هاست از علف ها که شد سیر چه چیز به ما میده؟ شیر ماست و پنیر و سرشیر از چی چیه ؟ همین شیر مامان بره میشه شیر وشو بخور از شیشه شیر های پاستوریزه تمیز و تر تمیزه ...
  • معجزه فراموش شده (دوشنبه 31 فروردین 1394 22:57)
    "برای ما نان حرمت دارد . اگر یک تکه نان پیدا کنیم کنار میگذاریم تا زیر پا نرود اما به شیر بی حرمتی میکنیم ... ما این معجزه الهی را سالهاست به فراموشی سپرده و پشت سرمان گذاشته ایم . در حالی که شیر آرامش و صبوری می آورد و شما را زنده نگه میدارد . " خانم دکتر نواب پور / روزنامه کیهان خوردن یک لیوان شیر گرم قبل...
  • شیر بخوریم (دوشنبه 31 فروردین 1394 22:39)
    ما عاشق شیر بودیم برای خوردن آن بی تابی میکردیم مادرمان ما را به زور از شیر گرفت ( از شیر خودش گرفت ) بنا نبود کلا" ترک شیر خوردن کنیم نخوردیم تا آنجا که شیر خوردن را فراموش کردیم باور ندارید سرانه مصرف شیر ما ایرانیها را با کشور های اروپایی و ... مقایسه کنید .
  • صنعت شیر ایران (چهارشنبه 26 فروردین 1394 16:02)
    «صنعت شیر ایران»- یکی از مهمترین صنایع ایران صنعت شیر است که در سال های اخیر با تحولاتی از نظر نرم افزاری و سخت افزاری همراه بوده است. در این صنعت که هر روز شاهد رشد آن هستیم، به شدت نیازمند نوآوری هایی هستیم و در این حوزه توانسته ام به دستاوردهایی در چند سال گذشته نایل شوم. این تارنما نیز در همین مسیر طراحی و راه...